Ρεπορτάζ από τα κατεχόμενα

asarticlerecords-1505varkiza

Σε μεγάλο προβληματισμό βρίσκεται ο πρωθυπουργός της χώρας μετά τις τελευταίες εξελίξεις αφού όπως πληροφορήθηκε από την εκπομπή «mythbusters» ,που προβάλλεται από το κανάλι ΣΚΑΙ, είναι αδύνατος ο τετραγωνισμός του κύκλου. Ο πρωθυπουργός θορυβήθηκε ιδιαίτερα αφού έτσι πίστευε πως θα έλυνε τα προβλήματα του τόπου και ζήτησε την πολύτιμη συμβουλή του καθηγητή Πάκη, αφού αυτός, ως σπουδαγμένος κάτι θα ξέρει παραπάνω. Ο κ.Καθηγητής δεν διέψευσε τις προσδοκίες του πρωθυπουργού και σε ένα παραλήρημα ορθολογισμού ζήτησε να παραπεμφθούν οι αμερικανοτσολιάδες ελβετόψυχοι mythbusters στον αρμόδιο ανακριτή με την κατηγορία της σύστασης και συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση και να πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία. Οι πιο θερμοαιμοι όμως της παράταξης δεν κρατήθηκαν και ζήτησαν από την εφημερίδες Guardian, New York Times και Liberation να καταδικάσουν επιτέλους τους κουκουλοφόρους και να μην προσπαθούν άλλο να πλήξουν προσωπικά τον πρωθυπουργό. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποκρούσουν τις κατηγορίες οι ξένες εφημερίδες απάντησαν: Who the f**k is Karamanlis? Παράλληλα η κυβέρνηση έστειλε τα κουκουλοφόρα τάγματα του εθνικού στρατού με επι κεφαλής των Τζέρυ «τα λέω χύμα» Γιακουμάτο να αναμετρηθούν «επί ισοις όροις με τους στασιαστές».

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, τώρα, ο πρόεδρος του Πα.Σο.Κ. φαίνετα να πρότεινε στην τελευταία συνεδρίαση να πιούν όλα τα στελέχητου κινήματος το αμίλητο νερό ώστε να αποφύγουν το ενδεχόμενο να αρθρώσουν πολιτικό λόγο, να προτείνουν λύσεις και να κάνουν αντιπολίτευση αφού όπως φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις μόνο έτσι μπορούν να αναρριχηθούν στην εξουσία. Αυτό το μέτρο δεν κρίθηκε απαραίτητο για τον  Θ.Παγκαλο αφού «έχει το ακαταλόγιστο» , «κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά» και «έχει υψηλή χοληστερίνη». Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Σο.Κ. Γ.Παπανδρέου φέρεται να έχει ήδη κορνιζάρει την δημοσκόπηση που τον δείχνει καταλλήλότερο κάτι που δείχνει, αν ισχύει, πως έκοψε τα ναρκωτικά και έιναι έτοιμος να κυβερνήσει.Ο Γ.Παπανδρέου σε μία προσπάθεια να περιφρουρήσει τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων τοποθέτησε τις στρατιές των εκσυγχρονιστών υπό τον ταγματάρχη Ευάγγελο «συνταγματολόγο» βενιζέλο γύρω από τα γραφεία του Δ.Ο.Λ.

Στον Περισσό, από την άλλη, η συνεδρίαση της Κ.Ε. έγινε σε έντονο κλίμα αφού τα μισά στελέχη τόνιζαν πως η χώρα βιώνει το τελευταίο στάδιο καπιταλισμού κατά τας γραφάς (του Λένιν) και ότι οι κουκουλοφόροι είναι πράκτορες του ιμπεριαλισμού ενώ οι άλλοι μισοί θεωρούν ότι βιώνουμε ένα επόμενο στάδιο καπιταλισμού που δεν προβλέφθηκε από το Λένιν (αν είναι δυνατόν) και ότι πρόκειται για επίθεση του εξωγήινου κεφαλαίου στη χώρα του Σωκράτη. Υπήρξαν και μερικοί τρελοί που υποστήριξαν πως πρόκειται απλά για δεκαπεντάχρονα αναμεμειγμένα με μερικούς προβοκάτορες της ασφάλειας οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν πάρθηκαν στα σοβαρά αφού δεν είχαν ξεπεράσει τα 9ο χρόνια ζωής και αγώνων. Κατόπιν η γ.γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. υποστήριξε ότι η λαικιά οικογένεια δεν έχει τίποτα να φοβάται από τους πράκτορες/σωματεμπόρους/προβοκάτορες/εχθρούς του λαικού κινήματος/ναρκομανείς/εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου του Συ.ριζ.α. αφού μια μικρή ενίσχυση στο Κομμα μπορεί η ίδια να εγγυηθεί ότι το λαικό κίνημα θα πάει για ύπνο. Έτσι για να μην αγχωνόμαστε. Παράλληλα κάλεσε τις δυνάμεις του υπουργού πολέμου Μάκη «αετομάτη» Μαίλη να περικυκλώσουν το Γκάζι καθώς πληροφορίες θέλουν την περιοχή ορμητήριο τρομοκρατών του Συ.ριζ.α.

Στην Κουμουνδούρου (γνωστότερη και ως βίλα των οργίων) ο ηγέτης των ροζουλί Αλέκος «κουκούλας» Αλαβάνος συναντήθηκε με τον αρχιστράτηγο Λαφαζάνη και τον διοικητή της λαικής πολιτοφυλακής Στρατούλη και τους ζήτησε να αποσύρουν τις δυνάμεις τους από το Σύνταγμα καθώς ενοχλούν τον πρωθυπουργό και δεν μπορεί να παίξει πλειστεισον με την ησυχία του.  Στην διαταγή αυτή δεν ανταποκρίθηκε  ο ηγέτης του αντάρτικου πόλης Ανδρέας «μοβόρος» Καρύτζης ο οποίος κατήγγειλε την γραμμή του κόμματος ως «ολίγη από Δεκεμβριανά , ολίγη από Βάρκιζα» και τόνισε πως αν δεν επιτραπεί στους άνδρες να παντρεύονται μεταξύ τους «με παπά και με κουμπάρο» θα αφήσει τους κουκουλοφόρους του να καίνε την Αθήνα ως τον σοσιαλισμό (με δημοκρατία και ελευθερία). Ο υποστράτηγος Μαργαρίτης ζήτησε εκ μέρους της ανανεωτικής πτέρυγας από τον πρόεδρο να μεταφερθεί ο ένοπλος αγώνας επιτέλους στις Βρυξέλλες όπου με με διαβήματα, επερωτήσεις, προτάσεις νόμων και άλλες βίαιες πράξεις υπάρχουν οι συνθήκες για να έρθει ο σοσιαλισμός (με δημοκρατία και ελευθερία).

Τέλος, οι δημοκρατικές δυνάμεις του ΛΑ.Ο.Σ. ζήτησαν να μετατραπεί η ιδιότητα του μέλους του Συνασπισμού σε ποινικό αδίκημα και να μετατραπεί σε ιδιώνυμο το να φοράει κανείς κουκούλα, φόρμα, μπουφάν, γάντια, σκούφο, εσώρουχα καθώς και να φορά τουίντ σακκάκι με ζιβάγκο, ενώ οι μεραρχίες του κόμματος με το κωδικό όνομα «αγανακτισμένοι πολίτες» υπό τον υποδεκανέα Μάκη «dirty» Βορίδη κλήθηκαν να περιφρουρήσουν την Ακρόπολη, το άγαλμα του Κολοκοτρώνη, του Βασιλιά Κωνσταντίνου και το Ραδιομέγαρο.

Υ.Γ.1. Λευτεριά στον Συνασπισμό που κατηγορείται από τις 6/12/2008 για: απείθεια προς την κοινοβουλευτική αποχαύνωση από τον εισαγγελέα πρωτοδικών κ.Κυβερνάω Λέμετώρα – Τοντόπο, αντίσταση κατά της καταδίκης (γενικώς και αορίστως) από τον αρμόδιο ανακριτή κ.Παντελή – ‘Ελλειψη Πολιτικούλόγου, ενώ προτάθηκε από την επίτροπο των Εσωτερικών Υποθέσεων (της αριστεράς) κ.Σύγκλιση Μετηδεξιά το κακούργημα του χαιδέματος αυτιών σε αληθή κατ’ ιδέαν συρροή με τον αποπροσανατολισμό του λαικού κινήματος. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να πηγαίνει μια φορά το μήνα στη βουλή και όχι κάθε μέρα και τα κάνει μπάχαλο. Δόθηκε προθεσμία μέχρι τις εκλογές για να απολογηθεί στον τακτικό ανακριτή Δημοσκόπο  Δημοσκοπηκούλη.

Υ.Γ.2 Ο δήμαρχος εμπορικού Κέντρου έστειλε 19 διμοιρίες των ΜΑΤ να προστατέψουν τα συνταγματικά δικαιώματα του δέντρου των Αθηνών από τους διαδηλωτές και την Πιπιλή να τους πιπιλήσει το μυαλό μέχρι να πάνε στην Βαρυμπόμπη. Καταγγέλουμε τις νέες υπερσύγχρονες μεθόδους καταστολής. Η πιπίλα της Πιπιλή δεν θα μας πιπιλήσει!

Υ.Γ.3 Λευτεριά στο πρωθυπουργό! Μην τον ζαλίζεται με τα νούμερα του προυπολογισμού μπορεί να κάνει κανα λάθος και να δώσει 5% για την Παιδεία. Φανταστείται πάνω στη ζαλάδα να περικόψει και τις αμυντικές δαπάνες…

Advertisements

~ από stavlos στο Δεκέμβριος 23, 2008.

3 Σχόλια to “Ρεπορτάζ από τα κατεχόμενα”

  1. Νομίζω ότι όλα έρχονται και παρέρχονται. ο ελληνικός όμως υπερρεαλισμός καλά κρατεί

  2. Με τόσο υπερρεαλισμό στη δημόσια ζωή τί να τον κάνεις τον Εμπειρίκο; Αν η ποίηση είναι «ανάπτυξη στίλβοντος ποδηλάτου» τότε η ελληνική πολιτική κατάσταση είναι συγκρότηση αφρίζοντος πλυντηρίου…δεν συμφωνείς;

  3. πολύ σωστά
    και αναιμική διάταξις ερυθριωσών κερασίδων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: